Over mij

Waarom

Middelen en content beter maken, boodschappen sterker communiceren mét resultaat en me al werkend verder ontwikkelen, dat is waar ik het voor doe.

Met wie

Graag werk ik samen met opdrachtgevers die me de ruimte geven voor het bovenstaande. :) En natuurlijk met de creatieve partners in mijn netwerk, waarbij één plus één vaak drie blijkt.

Judith van Oudheusden

Talenten

Ik help ondernemers en organisaties met hun marketingcommunicatie-vraagstukken. Van meer strategisch: het beter overbrengen van hun identiteit & boodschap en het raken en bewegen van de juiste doelgroepen, tot heel praktisch: het implementeren van verbeteringen, uitvoering, eindredactie en coördinatie.

Ik ben in staat (complexe) informatie uit allerlei branches te verwerken tot content voor verschillende doelgroepen. Maar zeker ook goed in het aanvoelen en vertalen van wensen, verlangens en behoeften naar tekst en beeld. Verder heb ik een brede inhoudelijke interesse. Online, HR, onderwijs, cultuur, geneeskunde, psychologie, natuur, hergebruik, architectuur. Er is zo veel te weten!

Begenadigd huiskamerdanser en kringloopwinkelaar.

Mooiste feedback

Dat zijn de complimenten waaruit blijkt dat (marketing)communicatie haar werk doet:

“Hey, top, ik krijg nu wel online bestellingen en betalingen binnen!”

“Dankzij je uitleg bij de correcties, voelden onze auteurs zich serieus genomen en gerespecteerd. Ze namen je suggesties over met een betere uitgave als resultaat.”

“De vacature paste echt bij wat we willen uitstralen, er kwamen voldoende reacties op en, belangrijker: geschikte matches.”

“Jouw redactie gaf net die ‘schwung’ aan m’n interview die ik de tekst zelf in alle drukte niet kon geven. Het kon zo ons magazine in. Fijn!”

“Onze bedrijfspresentatie geeft naast informatie op maat het juiste, persoonlijke gevoel. Daardoor kiezen meer medewerkers van onze opdrachtgever voor ons als assessmentbureau. En dat betekent: meer mensen op weg helpen en meer omzet.”

Historie

Na mijn masteropleidingen in media en communicatie werkte ik als opleidingscoördinator bij de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA), waar ik nog regelmatig met plezier opdrachten voor doe. Naast mijn werk voor de NVA startte ik in 2009 als freelancer. Indigo Tekst begon als tekstbureau (vandaar ook ‘tekst’ in de naam) met de nadruk op eindredactie en op beleidssecretarisschap in het hoger en medisch onderwijs.

Mijn eerste liefdes schrijven en eindredactie zijn gebleven, het secretarisschap heb ik achter me gelaten. In plaats daarvan focus ik me nu naast (eind)redactie op online contentcreatie, communicatiemiddelen en -advies. Vaak kleurrijke, creatieve opdrachten waarbij ik nauw samenwerk met opdrachtgevers, ontwerpers, fotografen en technische sales- en SEO-marketingbureaus. Ik word oprecht blij van wat ik doe - en mijn opdrachtgevers ook. En dat is nou precies waarmee het allemaal begon.

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met me op!

Mijn netwerk en volledige cv zijn te vinden op LinkedIn.